RAFTING

Super vodna dogodivščina za vsakogar

Slovenske smaragdne vode nudijo popolno izhodišče za to razburljivo aktivnost. Rafting se navadno izvaja na čolnih za 6 do 8 oseb (redko na manjših), zato lahko rafting označimo za skupinski šport, kjer sodeluje vsaka oseba na čolnu in obenem upošteva navodila vodnika čolna. Rafting pa je tudi adrenalinski šport, ki pa je vseeno primeren za ljudi vseh starosti. Naši licencirani in izkušeni vodiči vas bodo peljali čez divje brzice, obenem pa bodo vedno na prvo mesto postavljali vašo varnost. Dobili boste vso potrebno opremo (rešilni jopič, neoprenska obleka, čelada in veslo). Rafting je mogoč od Aprila do Oktobra, najboljši meseci pa so zagotovo April, Maj in September/Oktober (visok nivo vode).

RAFTING NA SOČI

Reka Soča oziroma Smaragdna reka svoje ime dolguje neverejetni smaragdni barvi. Reka Soča pa ni poznana le po svoji izjemni lepoti, temveč ponuja tudi najboljši rafting v Sloveniji z brzicami razredov 2-4. Čolne vodijo nekateri izmed najbolj izkušenih vodnikov v Sloveniji. Rafting izleti na Soči ponujajo neverjetno adrenalinsko doživetje na Smaragdni reki. Hočete doživeti najboljši rafting v Sloveniji? Odločite se za Sočo!

Cena: 37 EUR

RAFTING NA SAVI DOLINKI

Sava Dolinka je najlažje dostopna reka z Bleda in nudi rafting na brzicah razredov 2-3. Rafting med poletno sezono se navadno prične ob 10h zjutraj in ob 14h popoldan. Čolne vodijo izkušeni vodniki, rafting pa je kljub svoji adrenalinski naravi še vedno primeren za družine z manjšimi otroki.

Cena: 32 EUR

RAFTING

Call Now
Directions